Muzeul Antipa: Programul „O noapte printre giganți” debutează vineri

Programul "O noapte printre giganți", derulat de Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa", debutează în acest an pe 10 iunie și, ca de fiecare dată, copiii se pot înscrie la oricare dintre edițiile din perioada verii – 24 iunie, 8 iulie, 22 iulie, 5 august, 26 august, 9 septembrie, 16 septembrie.

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani sunt invitați să petreacă o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ.

"Micii temerari vor avea cu siguranță o experiență de neuitat petrecându-și noaptea în expunerea permanentă a muzeului, alături de Deinotherium gigantissimum, un strămoș al elefanților de astăzi, unul dintre cele mai valoroase exponate ale muzeului", afirmă directorul instituției, dr. Luis Ovidiu Popa, citat în comunicat.

În prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor.

Sosirea copiilor este stabilită pentru ora 21,00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8,30, după ce micuții au luat micul dejun.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31, costurile de participare fiind de 200 lei/copil; 300 lei/doi frați; 400 lei/trei frați, informează comunicatul.