Novak Djokovic așteaptă decizia autorităților australiene

Toți ochii sunt ațintiți asupra ministrului federal australian al imigrației, Alex Hawke, în timp ce acesta analizează dacă să-l dea afară pe Novak Djokovic din Australia.
Decizia de a anula viza lui Djokovic săptămâna trecută a fost anulată luni de un tribunal Federal, dar ministrul are încă ultimul cuvânt cu privire la posibilitatea de a interzice lui Djokovic să rămână în Australia.

Și autorităţile spaniole au dechis o anchetă privind modul în care liderul ATP a intrat în statul iberic, la finalul anului trecut.

Jurnalistul de tenis Ben Rothenberg de la New York Times a dezvăluit că reglementările spaniole stipulează că „turiştii nevaccinaţi” nu au voie să intre în ţară şi că Djokovic ar fi trebui să demonstreze că munca lui este „esenţială” pentru a intra în Spania.

Update:

Novak Djokovic rămâne în tragerea la sorți de la Australian Open, deoarece decizia privind rămânerea în țară se prelungește.
Jucătorul de 34 de ani a fost remizat împotriva sârbului Miomir Kecmanovic.
Campioana Marii Britanii la US Open Emma Răducanu, clasată pe locul 17, se va confrunta cu numărul 68 mondial Sloane Stephens, campioana din 2017 la turneu din New York.
Australian Open este primul Grand Slam al sezonului 2022 și începe luni la Melbourne Park.