OFICIAL: 8 noi cazuri de coronavirus confirmate în București. Bilanțul infecțiilor cu COVID-19 ajunge la 25

Grupul de Comunicare Stategică a anunțat marți 8 noi cazuri de infectare cu COVID-19. Toate cazurile confirmate marți sunt în Capitală, la persoane care au avut contact cu bărbatul de 60 de ani internat la spitalul Dimitrie Gerota (pacientul 17), sau care au călătorit în Israel, Germania sau Marea Britanie.

UPDATE: mai este un cetățean care a călătorit în Israel. In acest moment sunt 8 confirmări noi cu Covid 19, bilațul ajunge la 25 de persoane infectate.

UPDATE: Informare de presă: Sunt confirmate pozitiv la testul coronavirus (COVID-19) un număr de 7 cazuri, din București. (3 sunt în legătură cu cazul Gerota, 1 este contact al primului infectat din București, 3 sunt cetățeni care au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie).

Gabriela Firea anunțase anterior că 3 din cele 8 persoane confirmate de Grupul de Comunicare Strategică au legătură că pacientul internat la spitalul MAI, Dimitrie Gerota. Una dintre aceste persoane lucrează la Primăria Capitalei.

Conferință de presă privind măsurile luate, pe palierul de ordine publică, pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul COVID – 19 pe teritoriul României