Opera Naţională Bucureşti: Trupa de balet are un nou coordonator

Coregraful Italian Renato Zanella va fi noul coordonator al trupei de balet de la Opera Naţională Bucureşti, potrivit unui anunţ pe pagina sa oficială de Facebook, în care se declară "fericit să coordoneze una dintre cele mai mari companii din Europa cu o veritabilă tradiţie în dans".

Coregraful Italian Renato Zanella va fi noul coordonator al trupei de balet de la Opera Naţională Bucureşti, după ce a fost numit în funcţie de Beatrice Rancea, directorul interimar al ONB.

"Am fost încântat să-mi cunosc compania, astăzi, la Opera Naţională Bucureşti. Directorul artistic, doamna Beatrice Rancea a demarat stagiunea de balet prin prezentarea mea oficială în faţa echipei, dar şi a noului director muzical, maestrul Marcello Mottadelli. Sunt fericit să coordonez una dintre cele mai mari companii din Europa, cu o faimoasă tradiţie în lumea dansului. Aştept cu nerăbdare să mă îngrijesc de repertoriul minunat şi să creez spectacole noi pentru trupă. Sper să avem cu toţii o călătorie plăcută", a scris coregraful Italian Renato Zanella marţi, pe pagina sa de Facebook.