Peste 2.000 de motocicliști participă la întâlnirea internațională Moto Rock Fest la Băile Fortyogo

Getting your Trinity Audio player ready...

La sfârșitul acestei săptămâni, Băile Fortyogo de lângă municipiul Târgu Secuiesc vor găzdui cea de-a XXII-a întâlnire internațională a motocicliștilor, cunoscută sub numele de Moto Rock Fest. Evenimentul, organizat de Asociația ‘Free Frog’s Riders’, promite un weekend plin de activități, muzică și distracție pentru pasionații de motociclete din țară și străinătate.

Potrivit organizatorilor, Moto Rock Fest va începe vineri, 14 iulie, cu două concerte care vor marca deschiderea oficială a festivalului. Participanții vor putea să se bucure de muzică rock și de atmosfera vibrantă care caracterizează aceste întâlniri ale comunității motocicliștilor.

Unul dintre momentele de vârf ale evenimentului va fi parada motocicliștilor, care va avea loc sâmbătă, 15 iulie, la ora 12:00, în centrul municipiului Târgu Secuiesc. Parada reprezintă o oportunitate pentru participanți de a-și prezenta motocicletele și de a împărtăși pasiunea lor cu localnicii și vizitatorii.

În cursul după-amiezii de sâmbătă, vor avea loc numeroase concursuri și activități distractive, menite să întrețină atmosfera și să aducă un plus de divertisment pentru toți participanții. Aceste activități includ competiții de îndemânare, jocuri și alte provocări specifice întâlnirilor de motocicliști.

Seara de sâmbătă va fi animată de două concerte susținute de trupe tribute. The Zoo – Scorpions tribute band și Masterpiece – Metallica tribute band vor urca pe scenă pentru a oferi participanților o experiență muzicală de neuitat, aducând în prim-plan hituri celebre ale formațiilor Scorpions și Metallica.

Kiss Levente, președintele Asociației ‘Free Frog’s Riders’, a declarat că evenimentul de anul acesta va fi unul deosebit, cu un program variat care să satisfacă toate gusturile. „Ne bucurăm să organizăm această întâlnire internațională a motocicliștilor și să oferim oaspeților noștri un weekend plin de activități și muzică de calitate. Este o ocazie excelentă pentru pasionații de motociclete să se reunească, să împărtășească experiențe și să se bucure de atmosfera prietenoasă și energică a evenimentului nostru”, a spus Kiss Levente.

Moto Rock Fest de la Băile Fortyogo se anunță a fi un eveniment de referință pentru comunitatea motocicliștilor, aducând împreună peste 2.000 de participanți din țară și străinătate.