„Povestea iubirii“, aplaudată de peste 3.000 de oameni la TIFF

Cel mai nou lungmetraj al regizorului Radu Mihăileanu, „Povestea iubirii“, a fost prezentat în premieră la TIFF şi aplaudat de peste 3.000 de oameni prezenţi în Piaţa Unirii.

Din echipa filmului, la proiecţie nu a lipsit Sir Derek Jacobi, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi actori britanici.

TIFF 2017 a intrat în a doua jumătate, iar în această perioadă peste 1.000 de invitaţi sunt aşteptaţi să sosească la Cluj, mulţi dintre aceştia fiind parte a echipelor de filmare ale unor filme româneşti. Fireşte, weekendul următor va avea în prim plan şi invitatul special al festivalului, celebrul actor Alain Delon, care va fi premiat pentru întreaga activitate.

Până atunci însă, la TIFF a fost proiectat "Povestea iubirii", lungmetrajul lui Radu Mihăileanu, primit foarte bine de public la Cluj. Din păcate însă, nu de o asemenea primire s-a bucurat pelicula din partea autorităţilor locale, care nu au considerat că este cazul să limiteze traficul auto în zonă după ora 22.00, astfel că filmul a fost "acompaniat" de claxoane şi maşini demarate în trombă pe arterele din jurul Pieţei Unirii.