Premieră în România: Trey, lanț smartfood, aduce o alternativă inovatoare pentru carnea de vită

Trey – Spicecraft Burgers a debutat pe piața din România şi a deschis un restaurant la Iaşi. Noul lanț smartfood le propune clienților o alternativă de ultimă generație la carnea de vită de la compania britanică Moving Mountains. Aceasta a fost creată de cercetători britanici și este 100% pe bază de plante.

În plus, pentru prima dată la Iași, vor fi gustați și burgerii Moving Mountains, realizați din proteină din plante, cu 0% colesterol. Lanțul de smartfood Trey îi are în portofoliul de produse drept o alternativă prietenoasă cu mediul pentru carnea de vită.

„Credem că în această direcție se îndreaptă mâncarea viitorului – un gust și o textură echilibrate cu grija față de mediu și față de propria sănătate. Pe scurt, este o alternativă foarte bine gândită între zona gourmet și zona fast food standardizat”, au declarat reprezentanții Trey.

Acest debut marchează o premieră pentru piața din România și din sud-estul Europei. Pentru prima dată, doritorii de alternative la carnea de vită pot încerca inovația britanică a celor de la Moving Mountains.

Produsele acestora sunt comercializate și gătite în peste 3.000 de restaurante și universități din întreaga lume. Ele se adresează celor care își doresc reducerea consumului de carne, care sunt atenți la protecția mediului și, bineînțeles, flexitarienilor, vegetarienilor și veganilor.

Produsul alimentar inovator de la Moving Mountains este 100% natural, 100% vegan, are puține calorii și zero antibiotice, hormoni, organisme modificate genetic și colesterol.

Ingredientele preparatului sunt: apă, proteină din mazăre, legume (ciuperci, ceapă, sfeclă roșie), proteină vegetală (soia și proteină izolată din soia, proteină izolată din mazăre, gluten de grâu, făină de grâu), ulei de cocos, ovăz, sare, oțet, extract de malț de orz, acid lactic, suc de lămâie, vitamina B12.

Pentru cei care doresc burgeri clasici, cu carne de vită, aceștia vor fi în oferta Trey. Lanțul de smartfood își dorește, însă, să-i ajute pe toți clienții să găsească mâncare delicioasă și sănătoasă și să descopere tot ce are mai bun de oferit industria alimentară.

Cea de-a doua locaţie se va deschide tot în Iași, în Palas Mall, iar cea de-a treia va fi deschisă cu prima franciză în București. Trey – Spicecraft Burgers din Iași este primul lanț de locații din Estul Europei care va comercializa produsul Moving Mountains® Burger.

Moving Mountains este o companie britanică de inovație care face pionierat în domeniul tehnologiei alimentare, cercetând și dezvoltând alternative, pe bază de plante, la carnea de origine animală, ce reproduc gustul, textura și satisfacția originale.

sursa: green-report.ro