Preşedintele Asociaţei T.A.T.A, Bogdan Drăghici, reţinut pentru viol şi agresiune sexuală

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit că ar fi violat şi agresat sexual un minor, dar sunt suspectate mai multe cazuri, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor.

Acesta ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulţi copii).

Preşedintele TATA şi-ar fi violat fiica vitregă. Mama fetei a depus plângerea – surse

Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei T.A.T.A, şi-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câţiva ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost săvârşite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Pângerea a fost depusă de mama fetei.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Bogdan Drăghici şi-ar fi violat chiar fiica vitregă în urmă cu câţiva ani. Bărbatul este bănuit de viol şi agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei.

Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârşite pe parcursul a 4-5 ani şi ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleaşi surse

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Capitalei şi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, preşedintele Alianţei este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.