Președintele interimar al USR anunță că prioritatea o reprezintă unitatea partidului

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat marţi că în perioada următoare prioritatea lui va fi unitatea partidului, care are nevoie de fiecare membru al său.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, Drulă a adus în discuţie posibilitatea organizării simultane a congresului pentru modificarea statutului USR şi a celui pentru validarea preşedintelui formaţiunii.

„În perioada următoare, prioritatea mea este unitatea partidului. Sunt convins că vom ieşi din acest moment mai puternici decât înainte, iar acesta este mesajul meu atât pentru colegii mei, cât şi pentru cei de la PSD şi PNL – USR va face opoziţie pe bune”, a precizat el.

Întrebat ce le transmite membrilor USR care ar fi tentaţi să plece din partid, Cătălin Drulă a afirmat că proiectul fuziunii dintre USR şi PLUS trebuie să se adâncească, pentru a forma o singură echipă.

„Le transmit că suntem toţi o echipă şi că nu mai vorbim de culori diferite şi că proiectul acesta al fuziunii trebuie numai să se adâncească şi să fim cât mai uniţi. (…) Mă voi uita către viitor, nu către trecut. Avem nevoie de fiecare membru al partidului nostru. Avem nevoie să fim uniţi, ca o echipă”, a precizat preşedintele interimar al USR.