Preşedintele USR Cătălin Drulă: programul de guvernare este o colecţie de proiecţii false, cifre umflate, promisiuni şi mult copy-paste

catalin drula
Getting your Trinity Audio player ready...

Preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat joi, de la tribuna Parlamentului, că programul de guvernare al premierul desemnat, Marcel Ciolacu, este o colecţie de proiecţii false, cifre umflate, promisiuni şi mult copy-paste. „Dragnea vă dădea clasă la grafice colorate şi la falsul patriotism de mirosit ceapă verde prin pieţe, în timp ce nu v-aţi atins de cheltuielile obscene ale statului” a mai spus Cătălin Drulă.

„Am văzut acel program de guvernare. O colecţie de proiecţii false, cifre umflate, promisiuni şi mult copy-paste. Dragnea vă dădea clasă la grafice colorate. Şi la falsul patriotism de mirosit ceapă verde prin pieţe, în timp ce nu v-aţi atins de cheltuielile obscene ale statului. Şi măcar era originalul. Nimeni, nu vrea domnule Ciolacu, copia. Varianta de mâna a doua aşa cum arată tot acest guvern şi această guvernare. Un singur plan e real de acolo: creşterea taxelor”, a declarat preşedintele USR Cătălin Drulă, citat de news.ro.

Drulă a arătat că ”românii să confruntă cu cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani, cea mai mare inflaţie, preţuri duble la mâncare, rate duble la bănci”.

„PSD şi PNL au crescut deja taxele şi impozitele pe microîntreprinderi, pe dividende, pe chirii”, a mai spus el.

Cătălin Drulă l-a acuzat pe Marcel Ciolacu că a blocat reformele din PNRR, începând cu eliminarea pensiilor speciale şi a amintit că Marcel Ciolacu a semnat legea care dă pensii speciale parlamentarilor şi, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, a blocat timp de un an de zile legile USR de desfiinţare a pensiilor speciale.

„Ciolacu conduce România de un an jumate împreună cu Iohannis. Trebuia să vină să recunoască faptul că nu a fost în stare să se ţină de promisiunile pe care le-a făcut când a preluat guvernarea. O să îl citez pe Iohannis: Ciolacu nu e o surpriză. Românii vor schimbare, însă Ciolacu este doar o continuare a unei guvernări eşuate. USR nu va vota stagnarea. Schimbarea adevărată va veni la alegeri”, a mai spus preşedintele USR.