Provocările tale antreprenoriale, rezolvate.

Competiții cu premii de 25.000 euro!
 

Căutăm tineri antreprenori ai României!

➡️ Ai vrut să începi o afacere, dar n-ai găsit ideea potrivită?
➡️ Te deranjează o problemă din comunitate și vrei să găsești o soluție?
➡️ Ai găsit până la urmă ideea, dar de unde iei resurse?

Intră azi, 9 aprilie, ora 15:00 în online alături de noi și află cum poți câștiga unul din premiile totale de 25.000 euro pentru a-ți dezvolta ideea de business.

Avem pentru tine două super oportunități!

Future Makers ediția 3, este un program educațional complex pentru peste 2000 de tineri antreprenori în cadrul căruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat și trenduri de viitor în 25 de orașe în perioada martie-mai. 50 de echipe din toată țara vor fi selectate de juriul competiției și vor primi 4 luni de incubare, mentorat și conectare internațională. Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro și prezentarea finală va avea loc în 18 noiembrie, în cadrul Future Summit, cel mai mare eveniment despre trenduri de viitor.

Social Impact Award este un program ce are misiunea de a promova educația și punerea în practică a ideilor și a afacerilor sociale printre tinerii cu vârste între 14 și 30 de ani. În cadrul SIA, participanții au acces la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii de 5000 de euro și mentorat din partea unor antreprenori sociali români cu experiență.

Gazda de astăzi va fi Florin Ghindă, Fondator RomâniaPozitivă.ro,  este educator de emoție și gând pozitiv. El susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. 

Hai cu noi în online să afli mai multe despre aceste două competiții și cum poți aduce impact în societatea în care trăiești!

Înscrie-te aici!