Regresie în vieţi anterioare

Workshop

Te-ai întrebat vreodată: oare există vieți anterioare? Oare cine am fost eu într-o viață anterioară?

Ai vrea să afli?
Vino alături de noi într-un demers terapeutic prin metoda regresiei în viețile anterioare. 

Terapia prin regresie este un instrument puternic pentru identificarea, înţelegerea, resemnificarea şi integrarea evenimentelor traumatice din trecut. Vindecarea pe care o putem obţine prin terapia regresivă nu este altceva decât renunţarea la frică. 
Înţelegerea ne învaţă lecţia caracterului temporar al emoţiilor şi al suferinţelor fizice. Dacă devenim conştienţi de motivul pentru care apar sentimentele negative, durerile, neîmplinirile sau care le sunt radăcinile şi cauzele – acestea sunt rapid dizolvate. Uneori, aceste sentimente sunt cauzate de evenimente şi circumstanţe din viaţa curentă. Dar pot fi aduse şi din încarnări anterioare şi să se exprime abia în viaţa din prezent. Terapia regresivă nu inventează cauze la situaţiile problematice din viaţa noastră curentă, ea doar ne pune în contact cu informaţiile deja trăite şi memorate la nivelul subconştientului nostru. Chiar dacă ştim sau nu ştim, chiar dacă suntem conştienţi sau nu de anumite evenimente trăite de noi de-a lungul mai multor existenţe, ele oricum ne coordonează viaţa actuală până în momentul în care decidem să intrăm în contact cu adevărul despre cine suntem noi cu adevărat. Ceea ce suntem azi este rezultatul multor experienţe pe care identificându-le ne putem înţelege mai bine, putem înţelege chiar şi sensul existenţei noastre în această viaţă sau lecţiile pe care am venit să le învăţăm.
Nevoia de sens este o nevoie profund umană pe care o putem satisface în momentul în care avem puterea de a privi în trecut şi dincolo de el şi mai ales de a înţelege cu adevărat: ‘’Cine suntem noi aici şi acum’’. 

“Past life regression therapy” este o metoda psihoterapeutică dezvoltată de Prof. Brian WEISS. 

Worshopul este susținut de Geanina Nicolae –Psihoterapeut Experențialist, certificat THE WEISS INSTITUTE în metoda Past life regression therapy.

Program workshop "Regresie în vieţi anterioare"
-Ce este terapia regresivă? 
-Repere teoretice
-Stabilirea temelor de analiză
-Regresie
-Analiza şi integrarea informaţiei
-Meditaţie de vindecare
-Discuţii finale – Sumarizare

Durată workshop: 16 ore
Data: 27 – 28.02.2016
Orele: 10,00 – 18,00
Loc desfășurare: Centrul IPSI 
Cost: 350 lei/persoană.
Pentru cei care se înscriu până la data de 10 februarie 2016 costul este 250 lei/persoană
Locurile sunt limitate. 
Modalitati de plata: în avans în contul RO06BTRLRONCRT0307888801 Banca Transilvania. 
Pentru informații și programări vă rugăm să accesați site-ul http://enescucristina.blogspot.ro

sau contactați-ne la:

Adresă: Str. Radu de la Afumati, Nr.50A
Telefon: 0731 077 076
Email: contact@ipsi.ro