Restricții de circulație pe durata #BIKEATHON

Pe durata concursului #BIKEATHON, vor fi instituite restricții de circulație pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a evenimentului. Traficul rutier va fi blocat în intervalul orar 07:00 – 23:00 pe tronsonul Strada Tăbăcari, de la Casa de Cultură până la intersecția Mihai Viteazu cu Strada Podului.

Evenimentul este organizat pentru a promova ciclismul și un stil de viață sănătos, iar măsurile luate sunt esențiale pentru siguranța participanților și a publicului.

Organizatorii mulțumesc Poliției Rutiere Făgăraș pentru sprijinul oferit și avizul favorabil în instituirea acestor restricții de circulație. Poliția Rutieră va fi prezentă pe durata evenimentului pentru a asigura respectarea restricțiilor și pentru a oferi asistență participanților și cetățenilor.

Participanții și rezidenții din zonă sunt rugați să respecte indicațiile autorităților și să folosească rute alternative pentru a evita zonele restricționate. Organizatorii își cer scuze pentru eventualele inconveniențe și mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.