România promovată la BBC prin videoclipuri realizate de Charlie Ottley

Getting your Trinity Audio player ready...

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, a lansat primul videoclip dintr-o serie prin care România va fi promovată la BBC. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, unde a menționat: ”Promovăm România la BBC”.

Videoclipurile sunt realizate de Charlie Ottley, un jurnalist, poet și realizator britanic cunoscut pentru dragostea sa față de România. Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a anunțat că România va fi promovată pe postul de televiziune BBC în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie. Scopul campaniei este de a amplifica vizibilitatea și de a crește notorietatea României ca destinație turistică în Europa, punând accent pe Marea Britanie.

Au fost realizate 8 clipuri de prezentare care surprind România în toate anotimpurile, evidențiind diferite forme de turism specifice țării: cultural, ecoturistic, city break și natură. Videoclipurile vor fi difuzate pe BBC pe parcursul unei luni, începând cu 15 octombrie. De asemenea, aceste materiale vor fi folosite pentru promovarea României la târgul internațional de turism WTM Londra, care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie.

Asocierea cu BBC vizează promovarea frumuseții și diversității României la nivel global. Charlie Ottley, prin munca sa, a demonstrat o cunoaștere profundă a României, devenind un ambasador al frumuseților țării peste granițe.