S-au pus în vânzare biletele pentru Stagiunea muzicală Radio

În rețeaua bilete.ro, sunt disponibile bilete pentru concertele lunilor octombrie-decembrie din Stagiunea muzicală Radio de la Sala Radio.

Stagiunea debutează în 5 octombrie cu un concert al Orchestrei Naționale Radio, cu violonistul Alexandru Tomescu solist, și Julien Salemkour dirijor, iar în 10 octombrie, este primul concert din actuala stagiune al Orchestrei de Cameră Radio: Vlad Vizireanu este dirijorul unui concert ce o are pe violonista Cristina Anghelescu solistă.

Până la finalul anului 2018, în cadrul stagiunii muzicale Radio vor concerta și Gabriel Croitoru, Horia Mihail, Răzvan Suma, alături de alte nume importante ale vieții muzicale românești și internaționale. Sunt pregătite concerte speciale cu ocazia a două sărbători importante: Radio România 90 și Centenarul Marii Uniri.

În cadrul stagiunii muzicale Radio, Radio România Muzical vă propune un festival de pian la Sala Radio, Moștenitorii României muzicale, ce-i aduce la București pe Florian Mitrea (16 octombrie), Adela Liculescu (17 octombrie) și Mara Dobrescu (18 octombrie).

Biletele pentru concertele de la Sala Radio pot fi achiziționate pe site-ul www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și la casa de bilete a sălii Radio.