S-au pus în vânzare noile abonamente la Sala Radio!

Luni, 12 decembrie 2016, s-au pus în vânzare abonamentele pentru perioada ianuarie – martie 2017 a stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio, care se întorc în forţă cu o serie de concerte pe placul iubitorilor muzicii clasice, jazz-ului sau folclorului.

Vedete ale scenei româneşti şi internaţionale vor fi din nou prezente pe scena Sălii Radio. Pe 15 ianuarie 2017 este programat un concert de Ziua Culturii Naţionale, avându-i ca solişti pe pianiştii Matei Rogoz şi Sergiu Tuhuţiu şi pe soprana Teodora Gheorghiu, dedicat centenarului Dinu Lipatti. Cu acest prilej special actorul Ion Caramitru va recita din lirica eminesciană pe scena Sălii Radio.

Orchestra Naţională Radio vă invită pe 20 ianuarie la un concert In memoriam Ion Voicu, sub bagheta dirijorului Mădălin Voicu. Solist va fi Alexandru Tomescu, care va interpreta Concertul nr. 5 în la major pentru vioară și orchestră, KV 219 de Mozart, cu aceeași vioară Stradivarius pe care a cântat maestrul Ion Voicu.

 Prețurile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2016):

— Abonamente de acces:

— categoria I — 465 lei

— categoria a II-a — 372 lei

— categoria a III-a — 279 lei

— Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

— categoria I redus — 279 lei

— categoria a II-a redus — 223 lei

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se vor achiziționa on-line doar prin rețeaua Eventim (www.eventim.ro).