Se lansează abonamentele pentru noua stagiunea la Sala Radio

Muzică de cea mai bună calitate, dirijori şi interpreţi renumiţi din ţară şi străinătate, diversitate şi atractivitate, în acestea constă oferta stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio în lunile aprilie – iulie 2017.

Pentru că de cele mai multe ori biletele se epuizează rapid, nu ezitaţi să alegeţi un abonament la Sala Radio!

Recitaluri din cadrul turneelor Pianul Călător cu Horia Mihail, Stradivarius cu Alexandru Tomescu sau Vă place muzica britanică, cu Răzvan Suma şi Rebeca Omordia, sunt doar câteva dintre evenimentele stagiunii.

Dirijorul Cristian Măcelaru va veni la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio pentru două concerte care au în program lucrări monumentale: Recviemul de Verdi şi Simfonia a II-a de Mahler.

Cu Orchestra de Cameră Radio, violonistul Gabriel Croitoru, împreună cu fiica sa, Simina Croitoru, vor pune în oglindă celebrele Anotimpuri ale lui Vivaldi cu cele ale lui Piazzolla.

Corul Academic şi Corul de Copii Radio sunt ansambluri de prestigiu care de asemenea vor susţine concerte în această perioadă. Nu vor lipsi serile pline de improvizaţie, efervescenţă şi culoare marca Big Band-ul Radio sau întâlnirile cu tradiţia adusă pe scenă de Orchestra de Muzică Populară Radio.

Aşadar, pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie – iulie 2017, vă propunem, începând de miercuri, 15 martie, abonamentele pentru ultimele luni de stagiune de la Sala Radio.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziţionează on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).