​Luna februarie aduce spectacole sub semnul iubirii la Teatrul Excelsior

Teatrul EXCELSIOR prezintă, în zilele de 13 și 14 februarie, două dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul său: #EmojiPlay și Fluturii sunt liberi.

Marți, 13 februarie, ora 19:00, #EmojiPlay traduce emoțiile în combinații surprinzătoare de emoji-uri/ emoticon-uri, iar actorii și dansatorii fac pereche bună în formula magică a dansactorului, brevetată de renumitul Gigi Căciuleanu. Imaginile și abrevierile amuzante pe care le strecurăm zi de zi în cele mai banale sau importante mesaje au fost sursă de inspirație pentru #EmojiPlay, un spectacol care vorbește despre oamenii de azi, care își trec micile flirturi prin filtrul virtualului și se îndrăgostesc prin intermediul ecranelor de tot felul. Iar când emoji-urile se transformă în animații 3D care pulsează în același ritm cu magnificii dansactori, efectul este garanatat: îndrăgostire instantă!

Pe 14 februarie, tot de la ora 19:00, se deschid larg aripile spre visare și îndrăgostire. Fluturii sunt liberi este un spectacol vibrant care are ceva de oferit fiecărui spectator. Este povestea lui Don și a lui Jill, care se găsesc, apoi se pierd, pentru ca în final, totul să fie imprevizibil. Mai mult decât o poveste de dragoste, Fluturii sunt liberi vorbește despre autodescoperire și transformare, despre alegere și asumarea propriei fragilități, despre ceea ce înseamnă să vezi cu ochii inimii și să privești dragostea ca pe un zbor curajos spre împlinirea visului de a fi liber.

Biletele pentru cele două spectacole pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28) sau online, de pe website-ul http://www.bilet.ro