Teatrul Scala din Milano şi-a suspendat spectacolele din cauza epidemiei de coronavirus

Teatrul Scala din Milano a anunţat duminică suspendarea spectacolelor din cauza ameninţării reprezentate de noul coronavirus, scrie connessiallopera.it, potrivit Mediafax. Decizia instituţiei de spectacole a fost anunţată ca o măsură de precauţie. Cei de la Scala aşteaptă răspunsuri de la autorităţi în legătură cu situaţia din oraş.

Reprezentanţii Teatrului Scala din Milano au dat publicităţii un anunţ prin care suspendă reprezentaţiile instituţiei.

„Teatrul Scala din Milano anunţă că, în urma evoluţiei manifestate în răspândirea noului coronavirus, reprezentaţiile sunt suspendate ca măsură de precauţie în aşteptarea dispoziţiilor din partea autorităţilor competente”, anunţă celebra instituţie de spectacole.

Spectatorii sunt sfătuiţi să nu ezite să folosească datele de contact ale teatrului pentru a se informa cu privire la eventuale reprogramări ale spectacolelor sau pentru a le fi returnat costul plătit pentru bilete.
 
Numărul de cazuri de coronavirus din Italia, țara cel mai lovită de epidemie din Europa, a ajuns la aproape 150 de persoane , fiind consemnate trei decese. Guvernul a închis localitățile cele mai afectate, acestea fiind în regiunile Lombardia (unde se află și Milano) și Veneto din nordul țării.