Tenorul Placido Domingo are angajamente profesionale pentru încă trei ani

Tenorul spaniol Placido Domingo, un star al operei mondiale, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit, sâmbătă, într-un interviu acordat publicaţiei franceze Le Figaro, că nu doreşte să se retragă din activitate şi că are angajamente profesionale pentru încă trei ani, informează francetvinfo.fr.

Starul spaniol a acordat acest interviu cu ocazia premierei spectacolului ”La Traviata”, pus în scenă la ”Chorégies d'Orange”, un renumit festival de operă ce are loc în fiecare an în luna august în Orange, un oraş aflat în apropiere de Avignon, în sudul Franţei. Celebrul artist, în vârstă de 75 de ani, care este şi director al Operei din Los Angeles, spune că nu se va retrage de pe scena lirică internaţională şi că are ”angajamente în calitate de interpret pentru încă trei ani”.

Placido Domingo a revenit la ”Chorégies d'Orange” după o absenţă de 38 de ani, în spectacolul ”La Traviata”, care a avut două reprezentaţii, miercuri seară şi sâmbătă seară. În interviul acordat publicaţiei Le Figaro, celebrul ternor a spus că este ”mulţumit” de faptul că a avut ”o carieră atât de vastă”. ”Însă prefer să profit de momentul prezent, înainte de a vorbi despre trecut”, a adăugat el.