Tim Robbins a venit, la Teatrul Odeon, să-l întâlnească pe Andrei Şerban

Tim Robbins a fost în România, la Sibiu şi la Bucureşti, pentru a prezenta spectacolul său "Visul unei nopţi de vară", după Shakespeare.

La Bucureşti, a venit la Teatrul Odeon, special ca să-l întâlnească pe Andrei Şerban, care repetă, aici, un nou spectacol. "

"A venit surprinzător la repetiţii şi a stat să ne privească, deşi nu înţelegea un cuvânt, dar era fascinat să mă vadă repetând cu tineri actori", a povestit Andrei Şerban.

Cunoscutul regizor Andrei Şerban montează pentru prima dată un spectacol la Teatrul Odeon din Bucureşti, „Soldatul de ciocolată” de George Bernard Shaw. Sunt programate o serie de repetiţii deschise cu public, programate la Sala Majestic pe 1, 2, 3, 5, 6, 7 iulie, la care va participa şi regizorul.

Tim Robbins, în calitate de regizor, a prezentat la Teatrul de Comedie, Visul unei nopţi de vară, având în această săptămâna trei reprezentaţii. La o conferinţă de presă a avut numai cuvinte de laudă pentru Andrei Şerban, subliniind că şi-a dorit să devină regizor de teatru după ce a văzut, la New York, un spectacol semnat de acesta. Zilele trecute Tim Robbins a dorit să-l întâlnească pe Andrei Şerban, care repeta cu actorii la Teatrul Odeon.