Trupa britanică de rock Black Sabbath a susținut ultimul concert din istoria sa

Trupa britanică de rock Black Sabbath a susținut, sâmbătă seară, ultimul concert din istoria sa, în Birmingham, orașul în care s-a născut, în urmă cu aproape o jumătate de secol.

Solistul Ozzy Osbourne și chitaristul Tony Iommi, ambii în vârstă de 68 de ani, și basistul Geezer Butler, de 67 de ani, trei dintre membrii fondatori, au interpretat la Birmingham, în cadrul ultimului concert din turneul de adio, cincisprezece piese și combinații de melodii, setul fiind încheiat cu hitul de necontestat "Paranoid", transmis live pe pagina de Facebook a trupei.

La finalul show-ului, veteranii Black Sabbath au salutat și s-au înclinat pentru ultima oară în fața mulțimii aflată în extaz, acompaniați de artificii. "Mulțumesc, noapte bună! Mulțumesc foarte mult!", a încheiat Ozzy povestea Black Sabbath.

Solistul a declarat pentru BBC înaintea concertului că simte "un vârtej de emoții". "Îmi amintesc de primul concert din barul Crown din Birmingham când îmi spuneam: O să fie bine câțiva ani — bem câteva beri și cântăm. Dar a fost începutul celei mai incredibile aventuri pe care și-o poate imagina cineva. Am avut cea mai frumoasă viață datorită ei", a mărturisit Ozzy.