Vânătorul de Minciuni cu Grigore Cartianu – invitat Cristian Ghinea (USR)

Getting your Trinity Audio player ready...

În această săptămână, la Radio Clasic FM, vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Vânătorul de Minciuni”, moderată de apreciatul jurnalist Grigore Cartianu, de la „Ziariștii”. Invitatul special al acestei ediții va fi din nou domnul Cristian Ghinea, Șeful Departamentului de Politici Publice al USR, cunoscut pentru implicarea sa activă în elaborarea și implementarea reformelor structurale din România.

Cristian Ghinea este o personalitate influentă în peisajul politic românesc, aducând o vastă experiență în domeniul administrației publice și al fondurilor europene. Anterior, a fost eurodeputat și Ministru al Fondurilor Europene, unde a gestionat cu succes implementarea și accesarea fondurilor UE, esențiale pentru dezvoltarea sustenabilă a României.

Discuția din această ediție va aborda subiecte de maxim interes, cum ar fi alegerile, justiție, transparența guvernamentală și impactul acestor schimbări asupra societății românești.

Vă invităm să vă alăturați acestei dezbateri începând cu ora 10:00 și în reluare de la ora 19:00, pe frecvențele Radio Clasic FM, precum și în format video pe YouTube și Facebook Live.