Vânătorul de minciuni cu Grigore Cartianu – invitată senatoarea Simona Spătaru (USR)

Getting your Trinity Audio player ready...

În această săptămână, la Radio Clasic FM, vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Vânătorul de Minciuni”, moderată de cunoscutul jurnalist Grigore Cartianu, de la „Ziariștii”.

Invitata specială a acestei ediții va fi doamna Simona Spătaru, senator din partea USR, avocat cu o vastă experiență în drept administrativ și achiziții publice. Simona Spătaru este o figură proeminentă în politica românească, aducând o bogată experiență profesională și o pasiune pentru transparența guvernamentală și reformele structurale. Ca senator, ea activează în prezent ca Vicelider al Grupului Parlamentar al Uniunii Salvați România, Președintă a Comisiei Juridice din Senat și Membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

Discuția se va concentra pe teme de actualitate precum reformele în administrație și justiție, necesitatea sporirii transparenței în procesele de achiziții publice și impactul acestora asupra societății românești.

Vă invităm să vă alăturați acestei dezbateri interesante începând cu ora 10:00 și în reluare de la ora 18:00, pe frecvențele Radio Clasic FM, precum și în video pe YouTube și Facebook Live.