Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit din nou părinți

Getting your Trinity Audio player ready...

Bucurie mare în familia Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus! Renumita artistă de muzică populară a adus pe lume un băiețel sănătos, cel de-al doilea copil al cuplului. Fericitul eveniment a avut loc astăzi, iar soțul ei, Adi Rus, a împărtășit vestea cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, dezvăluind și numele noului membru al familiei: Isaia.

Vlăduța Lupău a anunțat că va avea un al doilea copil în timpul concertului său de la Sala Palatului, iar astăzi a trăit emoția de a deveni mamă pentru a doua oară. Adi Rus a publicat deja primele imagini cu fiul lor și a transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”

În urmă cu câteva zile, Vlăduța Lupău a exprimat pe rețelele de socializare nerăbdarea de a-și cunoaște fiul. Artista a dezvăluit anterior că numele băiețelului va fi inspirat din Biblie și că este un nume rar, dar nu a vrut să-l facă public până la nașterea copilului. Astăzi, misterul a fost elucidat, iar familia Lupău-Rus a întâmpinat cu bucurie pe micuțul Isaia.

Iair, fratele mai mare, a așteptat cu nerăbdare să-și cunoască frățiorul. Adi Rus a împărtășit imagini cu întreaga familie, exprimându-și recunoștința și bucuria pentru acest nou capitol din viața lor.

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea muzicii populare românești. Vlăduța, fiica renumitului cântăreț de muzică lăutărească Ioan Lupău, a reușit să se impună rapid ca una dintre cele mai iubite voci ale muzicii populare contemporane. Colaborările sale frecvente cu diverse personalități din industria muzicală și interpretările autentice și emoționante i-au adus o popularitate imensă.

Adi Rus, partenerul său de viață și coleg în carieră, este la rândul său un interpret apreciat de muzică populară. Împreună, cei doi artiști au creat o familie frumoasă, fiind apreciați nu doar pentru talentul lor, ci și pentru modul în care îmbină tradiția cu modernitatea în muzica pe care o creează.