Zeci de persoane au adus un ultim omagiu chitaristului Nik Baydin

Câteva zeci de persoane au adus luni seara, la fântâna din Piața Universității, un ultim omagiu chitaristului trupei The Rock, Nik Baydin, mort în accidentul aviatic de la Comana.

Cei prezenți au aprins lumânări pe caldarâm, au depus flori și au expus fotografii cu artistul. Printre aceștia s-au aflat realizatorul radio Cristian Hrubaru, dar și colegii de trupă a lui Nik Baydin.

"Oamenii ăștia care au venit aici acum să-l plângă, acum trei zile au venit să-l aplaude și să-l audă cântând. (…) Era un om foarte fericit că trăiește în România, iubea România, iubea Bucureștiul, iubea viața foarte mult. Era un om atent, era un om profesionist din toate punctele de vedere. Mi-e foarte greu să vorbesc despre el la trecut. (…) A fost și este locomotiva trupei The Rock", a spus Daniel Ignat, solist vocal al trupei The Rock.

El a adăugat că, deși Nik Baydin era pasionat de avioane, zborul cu paramotorul care i-a adus moartea a fost primul cu acest tip de aparat.

O parapantă cu motor a căzut, duminică, în lacul din Parcul Comana, județul Giurgiu. Pilotul a fost rănit, iar pasagerul a decedat.