0374.267.777 – ”Alo, Opera Copiilor”?

0374.267.777 – ”Alo, Opera Copiilor”?

Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, lansează campania ,,ALO, OPERA COPIILOR?”, în parteneriat cu Orange și While1 Software. Echipa Operei Comice pentru Copii continuă să le fie aproape copiilor în această perioadă dificilă, prin aplicația Opera Copiilor (www.operacomica.ro), unde spectatorii mici și mari au vizionat deja peste un milion de minute – spectacole și o mulțime de emisiuni educative.

Din 7 aprilie, Opera Comică pentru Copii lansează campania „Alo, Opera Copiilor?”, prin care copiii pot suna și sta la povești cu personajele lor preferate din spectacolele OCC. Micii doritori, cu acordul părinților, pot apela numărul de telefon 0374.267.777, cu tarif normal, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, și vor intra în dialog cu unul dintre personajele din spectacolele Operei Comice pentru Copii. Pot adresa oricâte întrebări doresc și vor afla întreaga poveste din spatele personajului și al spectacolului. Primele personaje ce vor răspunde „Alo, Opera Copiilor!” sunt Micuța Dorothy (marți, 07 aprilie); Vrăjitorul din Oz (miercuri, 08 aprilie), Cenușăreasa (joi, 09 aprilie) și Gulliver (vineri, 10 aprilie). Zeci de alte personaje, printre care Erus, Scufița Roșie, Peter Pan, Motanul Încălțat, Hänsel sau Gretel, așteaptă să stea de vorbă cu micii spectatori în perioada următoare, iar programul va fi actualizat pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii.

“Prin această campanie gratuită ne-am propus să creăm atât pentru micuții noștri spectatori, cât și pentru artiștii din echipa OCC emoția întâlnirilor din culise sau din foyer, care se întâmplă după spectacol. Desigur, în această perioadă, spectacolul s-a mutat la fiecare dintre noi acasă, prin intermediul aplicației Opera Copiilor. Campania „Alo, Opera Copiilor?” este continuarea firească a acestui dialog natural dintre scenă și public, disponibil de astăzi și sub forma unui apel telefonic, grație partenerilor noștri, cărora le mulțumim pentru promptitudinea de care au dat dovadă.”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.