A zecea ediție TEDxBucharest aduce pe scenă 19 vorbitori cu povești puternice despre cum și-au depășit barierele

În mai puțin de două săptămâni are loc a zecea ediție TEDxBucharest. Organizatorii așteaptă peste 500 de participanți care să ia parte la ediția aniversară ce va avea loc pe 30 noiembrie – 1 decembrie 2018, la Auditorium Pallady.

Evenimentul de anul acesta abordează tema Crossing Boundaries  și celebrează zece ani de existență a TEDxBucharest, fiind dublu motiv de sărbătoare: o ediție specială care sa va desfășura pe parcursul a două zile chiar în perioada care marchează centenarul.

Alyssa Carsos, tânără care se antrenează să ajungă pe Marte se află printre vorbitori

În octombrie 2016 Alyssa a devenit una dintre cele mai tinere persoane care a absolvit Advanced Possum Academy și a intrat în pregătirea oficială pentru a devenit astronaut și a pleca în spațiu. NASA aproximează că abia în 20 de ani se va întâmpla asta, Alyssa având parte de pregătiri intense până atunci. Chiar dacă visul Alyssei a părut de multe ori imposibil, ea nu regretă nicio clipă decizia, din contră, le transmite oamenilor să lupte pentru visul lor oricât de greu ar fi.

Găsește-ți un vis sau o pasiune și încăpățânează-te să-l vezi realitate. Chiar dacă visul tău se schimbă pe parcurs, continuă să faci tot efortul de care ești capabil și nu lăsa pe nimeni niciodată să te descurajeze..

Cu 25 de ani experiență în terapia de cuplu, Dr. Tammy Nelson, vine la TEDxBucharest să vorbească despre relații și cum ne pot îmbunătății viața

Cred că lumea întreagă trece printr-o criză de integritate. Ideea noastră despre „adevăr” se schimbă încontinuu. Dacă ne dorim integritate pe pământ, putem să începem prin crearea unor parteneriate sustenabile acasă: să ne amintim cine suntem, să ne amintim că toți suntem unul și că fiecare om pe care îl întâlnim este sufletul nostru pereche. Sunt singurele lucruri care pot schimba lumea din jurul nostru.”, ne sfătuiește Dr. Tammy Nelson,

Printre vorbitorii care vor mai împărtăși idei pe 30 noiembrie – 1 decembrie se regăsesc:

Gregory Caremans, Fondator al Brain Academy, fost Director al The Institute of Neurocognitivism din Brussels; Andrew Chakhoyan, Futurist | Globalist | Optimist și Fondator & CEO la Strategic Narrative Consulting; Emil Pantelimon, manager al Corului Madrigal;

Gabriel Hallevy, profesor de Drept la cea mai mare facultate de drept din Israel, specializat în Drept Penal, conflicte de lege, lege corporatistă și legile tehnologiei; Eugen Rădescu, Director al Bucharest Biennale; Alexa Valianatos, Vice-președinte al Asociației Mozaik și activistă pentru drepturile persoanelor transgender; John Florescu, Producător TV, antreprenor și jurnalist; Steven D’Souza, Associate Fellow la Saïd Business School, University of Oxford și Leadership Consultant & Executive Coach pentru INSEAD; Ian Bradbury, fost militar în Canadian Forces și fondator al «The 1st New Allied Expeditionary Force»; Laura Diana Raetchi, Political Affairs Officer la Department of Peacekeeping Operations at United Nations; Dr. Tammy Nelson, Sexologist Certificat, Terapeut de Cuplu, Profesor; Alyssa Carson, Astronaut în pregătire, Fondatoare a The Blueberry Foundation; Nadya Zhexembayeva, Chief Reinvention Officer; Marius Ursache, designer, antreprenor și fost doctor. A fondat 4 companii și un ONG. Andrei Tudor, Tânăr inventator, în vârstă de numai 10 ani; David Mattin, Head of trends & inshights la Trendwatching; Tom London, Tech magician;  Lucian Constantinescu, fost ofițer în marină și mental illness fighter;  Claudiu Miu, cățărător de performanță și antreprenor social.

Biletele au preț special până 23 noiembrie

Biletul pentru cele două zile ale evenimentului costă doar 180 Euro. Prețul include cele 20 de momente ale evenimentului, pauzele de cafea și prânzul în fiecare dintre cele două zile. În plus, toți cei care vin la TEDxBucharest vor primi și un cadou din partea echipei. De asemenea, sunt disponibile și reduceri pentru grupuri. Ultimele 4 ediții au fost sold-out.

Biletele se pot achiziționa pe www.tedxbucharest.ro.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 26 de ani ca o conferinţă de patru zile ţinută în California, iar astăzi a ajuns o conferinţă globală care, an de an, invită liderii lumii să-şi prezinte ideile în 18 minute. https://www.ted.com/, www.facebook.com/TED

Despre TEDx

În spiritul ideilor care merită  împărtășite, TEDx este o platformă de evenimente locale, independente. La un eveniment TEDx, TED Talkurile video și vorbitorii de pe scenă creează un mix care va genera discuții profunde și conexiuni. Evenimentele locale TEDx sunt marcate TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă instrucțiuni generale pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx sunt organizate independent (pe baza anumitor reguli și reglementări). Pentru mai multe informații accesați pagina web:

http://www.tedxbucharest.ro/about-us/