Accident tragic în care a fost implicat doctorul Cornel Petreanu de la Institutul Nasta

Getting your Trinity Audio player ready...

BUCUREȘTI, duminică, 8 octombrie – Doctorul Cornel Petreanu, medicul anchetat în dosarul de șpagă de la Institutul „Marius Nasta”, a decedat într-un accident rutier care a avut loc pe DN1, în apropiere de Otopeni. Evenimentul s-a produs în dimineața zilei, la ora 09:40. Conform imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, autoturismul condus de doctorul Petreanu a părăsit carosabilul și s-a izbit violent de un picior al unui pod, fără ca șoferul să încerce să frâneze.

Polițiștii orașului Otopeni, alertați despre accident, au ajuns rapid la fața locului, unde, din păcate, echipajul medical a constatat decesul medicului. Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov încercând să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Este de menționat că doctorul Cornel Petreanu era cercetat pentru fapte de corupție, fiind reținut și ulterior arestat preventiv. La domiciliul său, anchetatorii au descoperit suma de 50.000 de euro, iar asupra bunurilor sale s-a instituit măsura sechestrului, inclusiv asupra sumelor aflate în conturile bancare.