Amenzi în valoare de 21.500 de lei pentru organizatorii petrecerii cu zeci de persoane, organizată de clubul Nuba din București

Poliția Capitalei a aplicat amenzi în valoare totală de 21.500 de lei pentru cei care au organizat petrecerea la care au participat zeci de oameni fără a respecta normele sanitare la clubul Nuba din București.

Comunicatul transmis de Poliția Capitalei:

Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind desfășurarea unui eveniment, pe terasa unui club din sectorul 1 al municipiului București, vă aducem la cunoștință următoarele :

A fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 10.000 de lei, organizatorului evenimentului, conform HG. nr. 782 din 2020, precum și o altă sancțiune contravențională, tot în cuantum de 10.000 de lei, administratorului societății comerciale, în spațiul căreia a avut loc evenimentul.

De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională, conform Legii nr. 61/1991 , pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, sancțiune în valoare de 1.500 de lei.

Totodată, se continuă verificările, pentru identificarea și sancționarea participanților, care au încălcat normele de protecție sanitară.