Angela Gheorghiu revine cu o nouă serie de spectacole la Covent Garden

Soprana Angela Gheorghiu revine într-o nouă serie de spectacole alături de personajul "Adriana Lecouvreur" de Francesco Cilea, la Opera "Covent Garden" din Londra.

Prezenţa Angelei Gheorghiu marchează 25 de ani de la debutul ei la "Covent Garden" și 150 de spectacole pe celebra scenă  (performanţă ce va fi atinsă în 27 februarie). Pentru a marca cei 25 de ani de la debutul londonez, casa Warner Classics a reunit într-un singur album de 7 CD-uri (lansat în 20 ianuarie) toate recitalurile înregistrate de Angela Gheorghiu pentru această casă.

În spectacolul regizat de David McVicar, Angela Gheorghiu îi are ca parteneri de scenă pe tenorii Brian Jagde, Krystian Adam, mezzo-soprana Ksenia Dudnikova, basul Balint Szabo, care îl interpretează pe Prinţul de Buillon şi pe bas-baritonul Gerald Finley.

La pupitrul dirijoral se va afla Daniel Oren. Seria de spectacole cu opera "Adriana Lecouvreur" se va încheia în data de 2 martie. Următorul spectacol cu Angela Gheorghiu în distribuţie are loc vineri, 10 februarie.