Boney M feat. Liz Mitchell – concert aniversar la Sala Palatului

Boney M feat. Liz Mitchell, original lead singer, aniversează pe scena Sălii Palatului, printr-un spectacol full band, pe 28 octombrie, 40 de ani de când hit-urile ”By the rivers of Babylon” şi ”Rasputin” au cucerit lumea, informează un comunicat al organizatorilor.

În deschiderea show-ului va concerta invitatul special al evenimentului – Ottawan, celebru mai ales cu „D.I.S.C.O.”, „Hands Up (Give Me Your Heart)” şi „Crazy music”.

Când spui Boney M nu vorbeşti de nostalgie sau doar de anii ’70 ori ’80. Muzica lor se propagă peste generaţii, iar hit-urile lor continuă să fie recunoscute şi cântate de oamenii de toate vârstele, de pe întreg mapamondul. Au vândut mai mult de 150 de milioane de discuri şi s-au bucurat de succes mondial. Mai mult, trupa a făcut istorie. În 1978, Boney M a fost prima trupă din Occident care a concertat în Uniunea Sovietică, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordându-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova unde au avut loc zece concerte. ‘Rivers Of Babylon’ a fost cea mai de succes piesă a trupei. La nivel mondial s-au vândut peste 4 milioane de single-uri. În 1979, când Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul în Irlanda, un milion de oameni au început să cânte piesa ‘Rivers of Babylon’, Farian susţinând că atunci i s-a făcut pielea de găină„, se arată în comunicat citat.

Pe 28 octombrie, pe scena Sălii Palatului, fanii trupei vor avea ocazia să asculte din nou piese precum „Daddy Cool”,”Rasputin”, „Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday” sau „Brown Girl in the Ring”, într-un show live de două ore.

În perioada 6 – 17 iunie, biletele vor putea fi achiziţionate cu un discount de 25%, la preţuri cuprinse între 37,5 lei şi 150 de lei, iar tichetele de la categoria a 6-a la preţul de 30 de lei. Biletele se pot achiziţiona online de pe site-urile Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro, Myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor partenere şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.