Cătălin Predoiu, către USR: Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari

catalin predoiu
Getting your Trinity Audio player ready...

București – Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a făcut declarații în plenul Camerei Deputaților, adresându-se membrilor USR. El a criticat retorica USR, afirmând că nu mai cumpără nimeni această retorică în care toți sunt răi și numai ei sunt buni. Predoiu a menționat că USR a plecat de la guvernare „cu pantalonii murdari” la prima bătălie politică și că sunt „distruși din clipa în care v-au lăsat cei care v-au creat și v-au manipulat din umbră”. El a adăugat că USR a rămas „fără epoleți, cu dinaintea goală” și că acum atacă pe toți cei care doresc să facă ceva pentru țară.

Predoiu a respins acuzațiile Opoziției că s-a ascuns de Parlament și a subliniat că va rămâne întotdeauna la dispoziția acestuia. Ministrul a menționat, de asemenea, că există o strategie națională antidrog pentru perioada 2022-2026 și a criticat USR pentru promovarea unui proiect de lege privind legalizarea canabisului.

În încheiere, Predoiu a afirmat că a avut „20 de pagini de comentarii, intervenții, declarații” și a subliniat eforturile sale și ale ministerului în combaterea traficului de droguri și a crimei organizate.

Cătălin Predoiu a adresat aceste critici membrilor USR care l-au chemat în Parlament pentru a prezenta situația luptei antidrog.