Cel mai de succes thriller coreean din istorie se lansează în România

Cel mai aşteptat thriller erotic al anului se lansează în România din 18 noiembrie.

Distribuit în 175 de ţări, „Slujnica“ / „The Handmaiden“ este cel mai bine vândut film coreean din istorie. Răbdarea celor care vor să îl vadă la cinema o să le fie răsplătită cu o experienţă vizuală excesiv de senzuală, promit distribuitorii de la Asociaţia Macondo.

Park Chan-wook, faimosul regizor al filmelor controversate OldBoy, Lady Vengeance, Thirst şi Stoker ( cu Nicole Kidman), a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce întrece cu uşurinţă orice producţie de acest tip. Fără nuanţe de gri, Slujnica ( The Handmaiden) este o peliculă plină de suspans despre o poveste de dragoste combinată ingenios cu erotism, fantome, horror şi S&M.

Slujnica a fost nominalizat la Palme d`Or, iar pentru scenografie a primit ”Vulcan Award” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul Internaţional de Film Independent "Anonimul", regizorul a primit trofeul "Anonimul" pentru contribuţia la "frumuseţea cinematografiei universale" şi a fost prezent alături de actriţa Kim Hae-sook şi de producătorul filmului, Wonjo Jeong.