Clotilde Armand anunță un nou control la Primăria Sectorului 1 de la Curtea de Conturi

Getting your Trinity Audio player ready...

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi că la Primăria Sectorului 1 a sosit un nou control din partea Curții de Conturi, o mișcare pe care ea o interpretează ca un semn că se apropie alegerile. Armand sugerează că aceste controale repetate sunt motivate politic și acuză implicarea unor figuri politice importante.

Conform declarațiilor primarului, Curtea de Conturi, pe care o acuză că este controlată de oamenii lui Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea, ar fi trimis inspectorii să verifice contractarea și utilizarea împrumuturilor de către administrația locală. Armand menționează că administrația sa nu a contractat niciun împrumut nou, iar cele vechi sunt rambursate în avans. Ea critică faptul că s-a decis un control la Primăria Sectorului 1 fără o analiză de risc concretă și susține că alte sectoare conduse de PSD nu sunt supuse acelorași verificări.

Primarul Sectorului 1 intenționează să depună o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva președintelui Curții de Conturi numit de PSD. Clotilde Armand subliniază că Primăria Sectorului 1 este deschisă controalelor oricărei instituții ale statului și nu are nimic de ascuns, dar condamnă folosirea instituțiilor statului în scopuri politice și electorale.