Concertele lui David Garrett programate în luna iunie se amână până în toamnă

Concertele de la Bucureşti, din luna iunie, ale violonistului David Garrett au fost amânate până în luna septembrie, din cauza unor probleme de sănătate ale arstistului, informează un comunicat al organizatorilor.

Toate reprezentaţiile violonistului David Garrett, din cadrul turneului „Explosive Live“, programate în luna iunie vor fi amânate până în septembrie. Artistul trebuia să concerteze la Bucureşti pe 8 şi 9 iunie. Violonistul va fi însă prezent pe scena Sălii Palatului din Capitală pe 13 şi 14 septembrie, de la ora 20.00. David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare după o operaţie de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesară amânarea acestor 3 concerte.

Artistul regretă şi este profund dezamăgit că nu va putea susţine concertele programate pentru luna iunie, deşi face efoturi pentru refacerea condiţiei fizice pentru reluarea turneului său spectaculos, scrie în comunicatul remis Adevărul de către organizatori.

Mă simt mai bine acum, dar, din păcate, recuperarea completă durează mai mult decât mă aşteptam”, a spus violonistul. „Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator şi se aşteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susţin spectacole. În momentul de faţă, cel mai important lucru este să am grijă de mine şi de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deşi mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea şi anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje şi urări de însănătoşire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înţelegerea dumneavoastră şi vă mulţumesc încă o dată pentru cuvintele de susţinere şi pline de afecţiune. Îmi daţi o putere extraordinară şi mă ajutaţi să trec prin aceste momente dificile. Aştept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunţate“, mai declarat David Garrett

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucureşti rămân valabile pentru noile date; biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.

În acelaşi timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de unde acestea au fost cumpărate.