Control al Ministerului Finanțelor la Primăria Capitalei. Florin Cîţu: Legea a fost încălcată în toate aspectele

Inspecţia Economică din Ministerul Finanţelor a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti în luna februarie, iar concluzia este că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate, potrivit ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

“Am promis! La începutul anului, în februarie, Inspecţia Economică din MFP a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti. PMB a fost “ocolită” foarte mulţi ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenţă dar este definitivat acum. Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declaraţiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP. Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de MFP”, a scris ministrul Finanţelor pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, în prezent, Inspecţia Economică este în control la cinci companii municipale urmând ca verificările să vizeze toate companiile municipale.

“V-am promis că voi elimina risipa şi furtul banului public din toate instituţiile publice. Aşa voi face”, încheie Florin Cîţu