Diego el Cigala, considerat cel mai mare cântăreţ de flamenco din lume, va cânta la Bucureşti

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cântăreţ de flamenco din lume, cel care prilejuieşte totodată ascultătorilor săi o fascinantă incursiune în armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american şi tango, va concerta la Bucureşti, pe 9 mai 2017, la Sala Palatului.

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cântăreţ de flamenco din lume, una dintre vocile cele mai frumoase ale acestui gen, dar care totodată prilejuieşte ascultătorilor săi o fascinantă incursiune în armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american şi tango, va concerta la Bucureşti, pe 9 mai 2017, la Sala Palatului.

Pasional, profund şi mândru de moştenirea muzicii gypsy spaniole, „Sinatra al muzicii flamenco” a câştigat două premii Grammy, a fost de cinci ori nominalizat la premiile Latin Grammy şi este considerat unul dintre cei mai inovatori artişti ai secolului.

Paco de Lucia descrie vocea lui Diego el Cigala astfel: “una dintre cele mai frumaose voci de flamenco din timpurile noastre, o voce dulce care pluteşte deasupra lumii”.