Ed Sheeran va concerta la București pe o scenă rotativă de 360 de grade

Getting your Trinity Audio player ready...

Ed Sheeran va concerta la Arena Națională din București pe 24 august, promițând o experiență spectaculoasă fanilor săi datorită unei scene revoluționare de 360 de grade. Evenimentul, parte a turneului său „Mathematics World Tour”, este conceput pentru a oferi vizibilitate maximă și un spectacol dinamic din orice unghi.

Scena, descrisă ca fiind o structură centrală rotativă, este înconjurată de patru platforme și susținută de șase catarge care acționează ca contragreutăți. Designul complex include un sistem de scripeți care susține un halo impresionant de 42 de tone, plasat deasupra artistului. Configurația permite eliminarea necesității unui acoperiș tradițional, îmbunătățind astfel vizibilitatea pentru spectatori.

„Scena de 360 de grade este formată dintr-o platformă centrală înconjurată de șase catarge înalte de 30 de metri, care susțin un sistem complex de cabluri. Aceste cabluri permit suspendarea a 55 de tone de echipamente deasupra scenei, incluzând sonorizare și iluminare”, detaliază comunicatul oficial.

Un element central al designului este haloul, un ecran LED transparent circular de 21 de metri diametru, care poate fi coborât până la scenă, înconjurându-l pe Sheeran. În interiorul acestui halo sunt integrate 18 candelabre LED, care pot fi manevrate pentru a ilumina spectaculos scena.

Chris Marsh, directorul de producție al turneului, a explicat că imediat după încheierea turneului „Divide”, Sheeran a dorit să creeze un spectacol memorabil și inovativ, care să rămână în memoria fanilor. „Acest concept de scenă a funcționat extraordinar de bine, oferind tuturor spectatorilor o vedere perfectă asupra dinamicii întregului spectacol”, a adăugat Marsh.

Pe lângă inovațiile tehnice, Sheeran va impresiona și prin faptul că va cânta fără o trupă de suport, acompaniindu-se singur cu ajutorul unei stații 5-loop pentru a crea bucle audio cu tobe, bas, coruri și pian.

Turneul „Mathematics World Tour” include un repertoriu divers, care acoperă toate genurile muzicale, de la rock la hip-hop și de la balade la piese ritmate. Biletele pentru acest eveniment unic pot fi achiziționate de pe site-ul www.cts.eventim.ro, iar fanii sunt încurajați să se grăbească pentru a nu pierde această oportunitate rară de a-l vedea pe Ed Sheeran într-o formă atât de spectaculoasă.