Emilia Popescu si Marius Manole – Ambasadorii Campaniei Nationale „ARTISTII PENTRU ARTISTI” 2019

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 editii a Campaniei sociale „Artistii pentru artisti”, cu sprijinul indispensabil al institutiilor de teatru din Bucuresti si din tara. Prin aceasta campanie umanitara organizata de UNITER in luna martie si aprilie, se strang fonduri pentru artistii de orice varsta, din toata tara, care au probleme medicale si o sanatate precara.

E si luna cand actorii sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului in modul cel mai firesc cu putinta: pe scena, in sala de spectacol, in spatele scenei, pentru a oferi altor artisti incredere, caldura si sansa la o viata mai buna.

„Sunt multe feluri de a fi activ si de a face ceva concret pentru aceasta cauza. Si nu este vorba doar despre solidaritatea de breasla! Este vorba, in primul rand, despre solidaritatea umana!”

De aceea, din nou, doi mari artisti, foarte sensibili si foarte implicati in viata comunitatii teatrale reiau cu aceeasi incredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alatura-te Campaniei, cumpara bilete, bucura-te de teatru si fa o fapta buna!

EMILIA POPESCU si MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcusul lunii martie. Sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artistii pentru artisti” si va invita sa luati parte la schimbarea de atitudine fata de situatia delicata, dar rezolvabila a artistilor nostri aflati in dificultate.” – se arata in comunicatul UNITER.

Si anul acesta, cateva zeci de institutii teatrale din Bucuresti si din tara au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie si aprilie, incasarile din vanzarea de bilete urmand a fi directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.

Pe site-ul www.uniter.ro, puteti vedea mesajele video ale ambasadorilor, si, incepand cu 1 martie, regasiti lista completa a reprezentatiilor care se vor juca sub semnul Campaniei. Grabiti-va sa va cumparati bilete la teatru!

Fiecare bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un ajutor concret. Pentru ca exista artisti care depind de fondurile colectate de UNITER in cadrul Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti”, unii dintre ei neavand familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgenta de sprijin financiar!