Evenimente la mare în mini-vacanța de 1 Mai

Getting your Trinity Audio player ready...

În așteptarea mini-vacanței de 1 Mai, care anul acesta coincide cu sărbătorile pascale ortodoxe, litoralul românesc se pregătește să devină destinația principală pentru distracție. Cu temperaturi ridicate previzionate, beach-barurile și terasele din Constanța sunt gata să-și întâmpine vizitatorii, iar o serie de festivaluri sunt programate să aducă muzică și voie bună pe plajele românești.

Printre evenimentele așteptate se numără Hustle Festival, care va avea loc în Costinești între 26 și 29 aprilie. Festivalul, ajuns la a treia ediție și prima dată în Costinești, promite patru zile de muzică rap și trap, avându-l ca invitat pe rapper-ul american Offset, care va concerta pentru prima dată în România. Alături de el, participanții vor avea ocazia să întâlnească influenceri cunoscuți precum Selly sau Erika Isac.

Gurmanzii sunt așteptați la Festival du Bonheur, pour les gourmands în Mamaia Nord, între 30 aprilie și 6 mai, unde intrarea este liberă. Aici, vizitatorii pot degusta o varietate de preparate culinare într-un decor festiv, completat de muzică și zone de relaxare.

Pentru iubitorii de rock, May, be rock aduce pe scena din Costinești trupe consacrate precum Iris și Spitalul de Urgență, între 26 și 28 aprilie. Festivalul Sunwaves își deschide porțile între 1 și 7 mai în Mamaia Nord, aducând peste 100 de artiști din scena muzicii techno.

În contextul acestor sărbători, și genul manele va fi reprezentat pe litoral. Evenimentele Manele Mentolate și Manelogia sunt programate pentru primele zile din mai, în Mamaia, unde artiști ca Iuly Neamțu și Florin Bora vor încânta publicul.

Constanța nu este mai prejos, găzduind o serie de evenimente culturale în Piața Ovidiu și stațiunea Mamaia, cu spectacole și concerte în aer liber programate zilnic de la ora 19:30, până în 6 mai. Artiști cunoscuți precum Lora, Mihai Mărgineanu, și Holograf vor urca pe scenă pentru a oferi publicului momente de neuitat.

Prin diversitatea și bogăția evenimentelor planificate, mini-vacanța de 1 Mai promite să fie una memorabilă pentru toți cei care aleg să petreacă pe litoralul românesc.