Formația Apocalyptica se întoarce în România pentru a interpreta melodii Metallica la patru violoncele

Formația finlandeză Apocalyptica, înființată în 1993 de un grup de violonceliști pasionați de muzica rock ce au reușit să se remarce timp de două decenii pe scena internațională prin stilul inedit abordat, se va întoarce în România pentru a susține un concert conceptual, la 6 aprilie, la Sala Palatului din București.

În cadrul spectacolului din Capitală, intitulat ''20 Years Of Plays Metallica By Four Cellos'', rockerii violonceliști vor cânta ''integral materialul care i-a consacrat alături de multe alte hituri Metallica într-un decor pregătit special pentru acest eveniment'', după cum anunță Metalhead, unul dintre organizatori, alături de BestMusic Live Concerts. ''Seara și scena le vor aparține în totalitate artiștilor de la Apocalyptica, fiind un concert-ceremonie prețios și rar'', mai arată sursa citată.

Accesul publicului este permis începând de la ora 20:00, iar spectacolul va începe de la ora 21:00.

Prin acest turneu mondial care trece și prin România Apocalyptica aniversează 20 de ani de la debutul discografic, ''Plays Metallica by Four Cellos'', o adevărată operă rock lansată în 1996. Acesta este motivul pentru care membrii trupei vor interpreta integral acest material care i-a consacrat, printre melodiile care vor răsuna de pe scena Sălii Palatului numărându-se "Enter Sandman", "Master of Puppets", "The Unforgiven" sau "Wherever I May Roam", aparținând legendarei formații americane Metallica, însă interpretate într-o manieră inedită, în stilul consacrat și de neconfundat purtând marca Apocalyptica.