Gabriela Firea, primarul Municipiului București, a fost operată de urgență azi noapte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a fost supusa, in cursul nopții de joi spre vineri, unei interventii chirurgicale pentru o afecțiune a aparatului gastro-intestinal – informează site-ul de știri ziare.com

Primaria Capitalei a transmis, vineri, ca operația a avut loc la spitalul „Dr. Ioan Cantacuzino” și a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită din Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Conform reprezentanților Primăriei, intervenția a decurs bine, fără niciun fel de complicații, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapida, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică„, a declarat Gabriela Firea.

Amintim că, în luna ianuarie, Gabriela Firea a fost operată laparoscopic, tot din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute.