Havasi, cel mai rapid pianist din lume, revine în Bucureşti

Havasi, superstarul muzicii clasice, artistul considerat cel mai rapid pianist din lume, revine la Bucureşti într-un spectacol insolit "Havasi Concert Show: The New Show 2017", ce va avea loc la Sala Palatului, pe 18 noiembrie 2017, de la ora 20:00.

După succesul uimitor pe care l-a avut la Sala Palatului anul trecut, Havasi se întoarce în România cu cel mai nou spectacol al său. Biletele pentru concertul din 2016 s-au vândut în câteva săptămâni. Anticipând succesul din această toamnă, organizatorii spectacolului le recomandă melomanilor să îşi achiziţioneze din timp biletele on-line pentru a se bucura de noua producţie a artistului favorit. Reducerile Early Birds pentru toate biletele sunt valabile pe Eventim.ro până pe data de 31 mai.

Pure Piano premieră – Noi compoziţii în Bucureşti

După debutul de un succes uimitor pe care l-a avut în Miami, Pure Piano va fi parte şi a concertului din Bucureşti. Secretul despre muzica ce a captivat sufletele atât de multor oameni va fi dezvăluit.

Spectatorii vor primi două concerte pentru preţul unui singur concert. Concertul va cuprinde cele mai cunoscute mişcări din concertul de pe stadion, executat împreună cu o multitudine de muzicieni extrem de talentaţi, iar alături de ei, melomanii vor avea oportunitatea cu adevărat unică şi rară de a auzi cele mai noi piese în forma lor originală, aşa cum au fost ele compuse la pian.