Înscrieri la Concursul “Drumul spre celebritate” ediția a IX-a

Asociaţia “Pro Valores”, Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, prin Programul“Oportunități la tine acasă”, Radio Romania Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ExcesMusic îi invită pe tinerii muzicieni născuți între 1 ianuarie 1992 și 31 decembrie 2006 să se înscrie la cea de-a IX a ediție a Concursului “Drumul spre celebritate”.

Competiția  se va desfăşura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2018,în spaţiile încărcate de istorie şi frumuseţe ale Palatului Mogoşoaia. Concursul este deschis pianiștilor, interpreților la instrumente cu coarde și de suflat și de asemenea tinerilor artiști lirici. Aceștia se vor lupta pentru obținerea Trofeelor la cele patru categorii de instrumente și totodată pentru a primi șansa unor reale oportunități de afirmare.

Concursul Drumul spre celebritate, este singura confruntare muzicală din România care în afara unor premii în bani, creează trambuline de promovare a tinerilor muzicieni, câștigătătorii trofeelor la cele 4 categorii de instrumente fiind invitați să susţină un concert cu Orchestra de Cameră Radio (sala Radio), precum şi un recital la Palatul Mogoşoaia, în cadrul ”Mogoșoaia ClasicFest” 2019.

Totodată câștigătorii premiilor întâi la cele 9 categorii de vârstă vor participa la gale în cadrul Stagiunii “Sunetul Muzicii” de la Castelul Peleş,  la Ateneul Român în cadrul „Stagiunii de marți seara” și în “Stagiunea de colecție” de la Biblioteca Națională a României.

În acest an concurenții vor fi împărțiți pe nouă categorii de vârstă, patru categorii de instrumente, iar în juriul de specialitate se regăsesc nume importante ale artei sunetelor.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere pe:https://www.asociatiaprovalores.ro/drumul-spre-celebritate-2018/