Instanța amână pronunțarea în procesul lui Liviu Dragnea. Data sentinței va fi anunțată azi

Zi importantă pentru Liviu Dragnea. Luni ar putea fi ziua verdictului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman, în care procurorii au cerut 7 ani şi jumătate de închisoare pentru Liviu Dragnea. Tot luni sunt așteptate vești decisive și de la Curtea Constituțională, care trebuie să se pronunțe asupra legalității completurilor de 3 judecători. Pronunțarea judecătorilor constituționali a fost amânată de trei ori până acum.

ACTUALIZARE 15:39 Judecătorii Instanței supreme le-au spus avocaților că vor amâna pronunțarea în dosarul lui Liviu Dragnea, însă nu au precizat când va fi pronunțată sentința definitivă, după ce avocatul Floarei Alesu s-a plâns că este o oră târzie și că „fiecare avem un bioritm”. Judecătorii le-au cerut avocaților să înainteze concluziile scrise. Data sentinței va fi anunțată la finalul dezbaterilor.

ACTUALIZARE 15:38 Urmează pledoariile finale ale avocaților celor inculpați.

ACTUALIZARE 15:22 Procurorul DNA a început pledoaria finală. Procurorul DNA a solicitat pedepse orientate spre mediu pentru faptele de abuz în serviciu, nu spre minim, așa cum a decis prima instanță. „Cer condamnarea și pentru acuzațiile de fals și instigare la fals, pentru care inculpații au fost achitați în prima instanță”, a spus procurorul DNA.