Interviul săptămânii cu scriitorul Marius Cioroiu

marius cioroiu

“Un exercitiu de memorie”
Născut la Constanța în 1982, absolvent al Universității Maritime Constanța în 2005, a debutat ca scriitor în septembrie 2021, când a publicat prima oară în serie volumul ”The Griffins în mașina Timpului” varianta în limba română. În 24 octombrie 2021 a lansat și varianta bilingvă a primului volum pe platfoma Amazon, unde a avut un succes rapid.
Pe 20 decembrie 2021 apare cel de al doilea roman,bilingv (Engleză/Română și Spaniolă/Română), precum și volumul 2 The Griffins.
Cărțile lui Marius Cioroiu vorbesc despre aventurile celor 2 frați gemeni, orfani de ambii părinți, lăsați doar în grija bunicii lor. Ele reprezintă un mesaj transmis tuturor copiilor din lume dar și părinților, un apel către devotament, loialitate, încredere în bine și în iubire, familie, omenie.

Interviul cu scriitorul Marius Cioroiu este prilejuit de sărbătorirea pe 2 aprilie a Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii.

Cărțile sale pot fi procurate în format fizic de la Cărturești, Libris și alte librării din țară, iar în format digital de aici:

The Griffins

The Griffins vol. 2

Emisiunea se va difuza vineri, 1 aprilie, de la ora 13:00, la Radio Clasic.