Joker 2 se pregătește de lansare

Getting your Trinity Audio player ready...

În primul trailer al continuării filmului „Joker”, Lady Gaga aduce muzică, dans și o poveste de dragoste nefericită, jucând o nouă versiune a personajului Harley Quinn, alături de Joaquin Phoenix, câștigător al premiului Oscar pentru rolul său din filmul original. Cei doi par să se întâlnească și să se îndrăgostească în Azilul Arkham, înainte de a evada aparent și de a forma un duo muzical.

Regizorul Todd Phillips a clarificat că, deși muzica este „un element esențial”, noua producție nu este un musical, așa cum s-a zvonit anterior. Phoenix a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru performanța sa din „Joker” (2019).

Iată șapte aspecte notabile din trailerul continuării:

  1. Gaga în rolul Harley: Poveștile lui Arthur Fleck (aka Joker) și ale Harley Quinn se intersectează în Azilul Arkham, unde Joker a fost lăsat la finalul filmului din 2019. Este incert dacă Harley este și ea o pacientă sau dacă lucrează acolo ca psihiatru.

  2. Duo-ul muzical Joker & Harley: În trailer, Joker afirmă că muzica îl ajută să-și găsească echilibrul interior. Ei apar interpretând într-un show TV sub numele „Joker & Harley”, acompaniați de o trupă completă și coriști.

  3. Referințe la scena dansului pe trepte: Unul dintre cele mai importante momente din primul film este dansul lui Joker pe trepte. În trailer, Harley este văzută urcând aceleași trepte, iar în altă scenă, ea și Joker dansează pe treptele unui tribunal.

  4. O nuntă albă?: O altă scenă îi arată pe Harley, în rochie de mireasă albă, și pe Joker, așteptând-o la altar într-un costum alb, într-o secvență ce pare a fi o fantezie.

  5. Steve Coogan: Actorul și comedianul britanic apare în trailer ca o figură de autoritate care îl întreabă pe Arthur/Joker ce s-a schimbat, la care acesta răspunde: „Nu mai sunt singur.”

  6. Ultima scenă: Trailerul se încheie cu Harley vizitându-l pe Arthur în închisoare, desenând cu rujul roșu un zâmbet pe geamul care îi separă, cerându-i să-i arate „adevăratul eu”.

  7. Data greșită de lansare: Trailerul se termină cu data de lansare 10.04.24, dar care, în formatul american, înseamnă de fapt 4 octombrie.