Lentila de contact cu Stelian Tănase – Andrei Vîșinski

Getting your Trinity Audio player ready...

Radio Clasic FM are onoarea să vă invite să ascultați o nouă ediție a emisiunii „Lentila de contact” cu Stelian Tănase, dedicată unei figuri odioase a istoriei Andrei Vîșinski. Această emisiune unică, realizată în colaborare cu DeskReport, va fi difuzată vineri, 15 martie, începând cu ora 12:00, pe canalul nostru de YouTube și pe frecvența 90,9MHz.

Vom examina viața și cariera lui Andrei Vîșinski, de la rolul său crucial în Procesele Moscovei, până la activitatea sa din România din perioada cruntă a stalinismului.

„Lentila de contact” cu Stelian Tănase promite să fie nu doar o călătorie în trecut, ci și o ocazie de a reflecta asupra modului în care istoria modelează prezentul și viitorul. Într-o lume în care adevărul este adesea mai straniu decât ficțiunea, această emisiune se angajează să ofere o perspectivă clară și profundă asupra unor evenimente și personalități care au schimbat cursul istoriei.

Vă așteptăm să ne fiți alături în această explorare istorică la „Lentila de contact” cu Stelian Tănase, pentru a descoperi împreună adevărurile ascunse din spatele figurilor istorice care au modelat lumea în care trăim.