Liderul USR Cătălin Drulă: din fericire, primar te fac oamenii

Getting your Trinity Audio player ready...

Liderul USR Cătălin Drulă, referindu-se joi la anunţul PNL că nu îl mai susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, a declarat că din fericire, primar te fac oamenii şi este convins că bucureştenii îl vor vota pentru al doilea mandat, transmite News.ro.

”Din fericire, primar te fac oamenii şi bucureştenii doresc să continue o administraţie onestă, o administraţie care pune ordine în finanţele publice, o administraţie care a desfiinţat acele companii de furaţi bani publici înfiinţate de Gabriela Firea, o administraţie raţională. Astea sunt dorinţele bucureştenilor şi sunt convins că îi vor da votul lui Nicuşor Dan pentru încă un mandat”, a spus preşedintele USR.

Despre candidaţi comuni PSD-PNL pentru primăriile unde sunt edili de la USR, Drulă a arătat că ”de fapt, adevărata comasare despre care discutăm este comasarea PSD-ului cu PNL-ul”.

”Asta vedem de doi ani încoace şi este un proces în curs de desăvârşire deci faptul că vor avea candidaţi comuni înseamnă de fapt că PNL-ul dispare şi că există candidaţi ai PSD. Vom vom avea candidaţi ai Alianţei Dreapta unită care vor câştiga aceste curse electorale pentru că vom veni cu soluţii mai bune, soluţii pentru o Românie modernă, soluţii în interesul oamenilor”, a subliniat Drulă.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că din discuţiile pe care le-a avut cu liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, joi urmând să aibă loc o analiză la nivelul organizaţiei, dar fără a se anunţa candidatul partidului.

 

LIVE OFFLINE
Loading...